GI-Boxen

För den som på ett lätt och bekvämt sätt vill gå ner i vikt är det viktigt med bra vägledning. Just det erbjuder GI-Boxen. Deras idé är enkel. GI-Boxen erbjuder nyttig och god mat genom färdiglagade rätter som kan ätas både till lunch och till middag.

Köp GI-Boxen för 99 kr per dag – Klicka här!

På grund av den stressiga vardag som många idag lever i, lägger människor nuförtiden mindre och mindre tid på sin matlagning. När man ska äta middag kanske man inte har tid eller inspiration till att laga maten själva. Då både hämtmat och snabbmat tenderar att vara onyttig är det svårt att hitta en diet som hjälper en att gå ned i vikt. GI-boxen tillgodoser inte bara att man sparar tid genom hemkörningen och att maten bara behöver värmas – de nyttiga GI-rätterna ger dessutom en mättnadskänsla som varar samtidigt som de är otroligt goda.

GI-Boxen

GI-Boxens Startsida - www.giboxen.se

Det gemensamma för alla GI-boxens rätter är, förutom att de smakar bra, att de är så kallade GI-rätter. Det vill säga att energin i kolhydraterna tas upp långsamt, vilket i sin tur gör att man orkar mer och är mätt längre samt att sockernivån i blodet hålls jämnare. Precis som namnet på företaget och maten avslöjar så handlar detta i första hand om en diet. Men maten i GI-boxen kan precis lika gärna ätas som ett hälsosamt alternativ i vardagen.

En del i GI-boxens filosofi är att deras mat ska kunna intas som del i ett hälsosammare liv. Därför erbjuder de också sina kunder träningstips samt recept för den som vill pröva att laga sin egen GI-mat. Man kan även få coaching av GI-boxens medarbetare via mail. Men själva kärnan i deras idé är att man med rätt kost, GI-mat, på ett hälsosamt kan gå ner i vikt. Och det funkar! Genomsnittet av viktnedgången för GI-boxens kunder är häpnadsväckande fyra och ett halvt kilo under de första fyra veckorna. Har man frågor kring sin diet eller viktnedgång ger GI-boxen professionell rådgivning av både träningsexperter och dietister för att tillgodose alla kunders behov. Idag finns det många dieter i cirkulation, men det är få som är så beprövade och har givit så bra resultat som GI.