ICA Matkassen

ICA Matkassen har tagits fram för att underlätta svenskarnas vardag. De flesta vuxna människors liv kantas av arbete, barn, möten och andra aktiviteter som gör att det inte finns så mycket tid över för att planera och inhandla veckans alla måltider. Där kommer ICA Matkassen in i bilden. ICAs kockar och dietister planerar dina måltider, packar din kasse och levererar den i många fall, hela vägen fram till din dörr. Hos de butiker som inte har leveransmöjlighet får kunden istället hämta upp sin färdiga matkasse.

Köp Middagsfrid – Klicka här!

Bakom ICA Matkassen finns ett flertal kockar som enbart arbetar med att ta fram goda och snabblagade recept som ska falla de flesta människor i smaken. Dessa recept testas sedan noggrant och görs ibland om för att de ska bli så bra som möjligt innan de hamnar på veckans meny. ICA Matkassen har ett stort fokus på att utveckla varierade rätter som ska vara så prisvärda som möjligt. Genom att anpassa sina råvaror efter säsong kan priserna hållas nere trots att ICA prioriterar att köpa in ekologiska varor som ofta har svenskt ursprung. Råvarorna anpassas även för att passa såväl vuxna som barn för att alla ska kunna avnjuta en härlig måltid tillsammans.

Köp Middagsfrid – Klicka här!

Alla recept gås även igenom av en dietiskt som ser till att recepten innehåller tillräckligt mycket energi, fett, protein och kolhydrater för att vi ska orka med vardagen. Eftersom det finns personer som lider av exempelvis gluten- eller laktosallergi så anpassas även recepten efter dessa önskemål för att alla ska kunna ta del och njuta av ICA Matkassen.

Kassen är lätt att få tag i eftersom ICA satsat stort på att finnas utanför de stora städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Chansen är därför stor att ICAs Matkassar finns tillgängliga just där du bor. Till vilka platser det finns möjlighet till hemkörning och vilka butiker som erbjuder kassen på plats kan du se på ICAS hemsida under fliken ”Här finns ICA Matkassen”.

Köp Middagsfrid – Klicka här!