Sajter för jämförelse av matkassar

Begreppet matkasse är ett relativt nytt begrepp och det har kommit en hel del sajter för jämförelse av matkassar.  Med matkasse i det här sammanhanget menas att du beställer råvaror med färdiga recept. De flesta levererar varorna direkt hem till din dörr medan en del leverantörer erbjuder upphämtning istället.

Det finns många fördelar med att beställa hemlevererade matkassar då du spar in dyrbar tid som du istället kan spendera med din familj och eller din hobby. Vidare så får du en bra variation på din kost. De allra flesta matkassarna innehåller bra råvaror och goda recept. Det finns såklart möjlighet för dig att laga dina gamla klassiska favoritrecept eftersom det finns möjlighet att beställa matkassarna så de levereras efter ditt behov. Ett bra sätt att göra det på är att du beställer matkasse varannan vecka. På så vis har du utrymme att fritt laga mat varannan vecka och använda dig av den inspiration du får från matkasserecepten för att utveckla dina färdigheter i köket.

Jämförelse matkassar

Så det finns en rad sajter som hjälper dig att hitta rätt. Uppskattningsvis finns ett 40-tal aktörer på marknaden och det kan vara bra att kolla runt lite innan du väljer den som passar dig. det finns ju många olika aspekter som är avgörande vid valet så som att matkasseföretaget ska leverera på den ort där du bor. Vidare så är det variation på hur hushållen ser ut. Vissa hushåll består av 2 personer, 4 personer och så vidare. Sen finns också olika behov om hur ofta man vill ha sin mat hemlevererad. Vissa vill ha maten levererad hela tiden och vissa varannan vecka. Det finns också alternativ för dig som vill ha recept och råvaror för 3 dagar i veckan. En annan aspekt om vad det kan finnas för behov är att vissa personer kan ha olika typer av allergier. Exempelvis laktosintollerans och glutenallergi. Det finns de matkassar som erbjuder olika typer av alternativ för detta.

Hos många av de som presenterar matkassarna så syns nedan 3 aktörer tydligt:

Middagsfrid är det företag som var först ut med matkassar i Sverige och Linas Matkasse har det senaste året haft bra synlighet i TV reklam. MatHem erbjuder olika typer av matkassar och är också en fullbredds e-handelsshop för att handla mat.

Nedan finner du några av sajterna som jämför matkassar:

  • Matkasseguiden
  • Matkassen.com
  • Matkasse.nu
  • Matkasse.se
  • Matkasse.com
  • hittamatkassen.se

 

This entry was posted in Matkassar. Bookmark the permalink.