LCHF matkasse

LCHF matkasse – lika enkelt som nyttigt

LCHF-trenden verkar vara här för att stanna. Anledningen till att den mycket uppmärksammade LCHF-dieten har fått så stor spridning beror på att den hjälpt många människor att gå ner i vikt och börja leva en sundare livsstil utan socker. Många av oss går omkring med alldeles för höga nivåer av glukos i våra kroppar, och genom att byta ut kolhydraterna mot nyttiga fetter upplever många att de rasar i vikt och mår bättre. Nyckeln är att man äter mycket nyttiga fetter som man håller sig mätt på hela dagen. Med LCHF matkasse får du en matkasse levererad hem till dig för två eller fyra personer varje vecka. Kassen är fullproppad med ingredienser och recept som i hög utsträckning består av nyttigt fett, som till exempel fisk, nötter, oljor och fet frukt som avokado. Du får också information om kost och hälsa från Mats och Jenny som driver LCHF matkasse.

lchf matkasse

Vilka matkassar finns det att välja bland?

LCHF matkasse erbjuder dels Mats LCHF-kasse, som innehåller ingredienser och recept för två eller fyra personer. En perfekt matkasse för dig som vill bli fri från inflammationer och förkylningar och börja äta hälsosammare. Det är god mat och varierade recept som man aldrig tröttnar på. Jennys familjekasse är det perfekta alternativet för dig med familj och som vill att även barnen ska få upp ögonen för sambandet mellan det vi stoppar i oss och hur vi mår. Du får också med en LCHF-utbildning, samt tips och råd kring hur du kan komplettera barnens måltider på bästa sätt.

LCHF matkasse finns i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Du väljer själv vilken av kassarna från LCHF matkasse som passar dig bäst och om du bara vill prova på en gång eller börja med en prenumeration direkt. Se hemsidan för aktuella priser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *