Linas Matkasse

Linas Matkasse är ett av de största och mest framgångsrika matkasseföretagen på marknaden. Trots att företaget startade så sent som 2008, för cirka tre år sedan, har de snabbt lyckats ta sig upp till toppen som en av de största leverantörerna av denna tjänst. Tack vare deras trevliga och informativa tv-reklamer har Linas Matkasse fastnat på de flesta personers minne och när man pratar om hemleverans av matkassar så är Linas för många det självklara valet.

Klicka här för att se om Linas Matkasse levererar där du bor!

Linas Matkasse grundades av syskonparet Niklas Aronsson och Lina Gebäck som hade en önskan om att underlätta vardagslivet för människor genom att hjälpa dem med inspiration och leverans av matvaror. Lina som är dietist arbetar hela tiden med att utveckla och utforma varje kasses innehåll med nyttiga, näringsrika, goda och lättlagade rätter med variation. Linas kunder får hem en ny matkasse, fylld av färska råvaror och nya recept, varannan vecka. De veckor då matkassen inte kommer får man ett perfekt tillfälle att utnyttja sina nya kunskaper och sin nyfunna inspiration och prova på att laga ännu fler spännande rätter. Eller om man hellre lagar sina absoluta favoriträtter såklart. Eftersom många av råvarorna i kassen håller sig färska även till den vecka då det inte kommer någon ny kasse, kan man självklart välja att varva mellan kassens recept och sina egna under en tvåveckorsperiod istället för att endast följa recept över en vecka.

Linas Matkasse fokuserar på färska och bra matvaror utan onödiga tillsatser. Varje matkasse innehåller därför ekologiska råvaror och självklart så lite halvfabrikat som möjligt. I alla femdagarskassar finns kött, fisk, fågel och en vegetarisk rätt, allt för att du ska få en så varierad och nyttig vecka som möjligt. Över 88 procent av kunderna hos Linas Matkasse stannar kvar och är otroligt nöjda med allt från mat till service. På grund av den statistiken vågar vi nästintill garantera dig att detta är en matkasse du absolut inte kommer bli besviken på.

Beställ Linas Matkasse – Klicka här!