MatHem

MatHem erbjuder en unik tjänst där du kan välja mellan att handla enskilda varor, precis som i en traditionell matbutik, som du sedan får hemlevererade till din dörr, eller så kan du välja att prenumerera på färdigpackade matkassar fyllda med ingredienser och recept till ett antal middagar.

Färdiga eller egenkomponerade matkassar

Matkassar hos MatHem

MatHem erbjuder tre olika matkassar: Familjekassen, Monika Ahlbergs Matkasse och Renée Voltaires Frukostkasse. Familjekassen innehåller recept och råvaror till maträtter som passar både vuxna och barn. Ledorden för Familjekassen är gott, snabbt och lättlagat. Menyerna i den här kassen är framtagna av en utbildad kock och en utbildad nutritionist, och räcker till fem middagar för fyra personer.

Monika Ahlberg är en av Sveriges mest lästa kokboksförfattare och har deltagit i flera matlagningsprogram på TV. I hennes matkasse finns recept på mat för alla sinnen, och mycket ekologiska grönsaker, färska örter och säsongsbetonade råvaror. Maten är inspirerande och innehåller mycket goda, spännande smaker.

För den som är trött på chokladmjölk och ostsmörgås till frukost kan Renée Voltaires Frukostkasse vara ett bra alternativ. Renée har även hon skrivit flera kokböcker och har dessutom en egen serie matprodukter. I hennes frukostkasse hittar man alltifrån smoothiemixer med hampaprotein till bovetecrunch och raw food-kex.

MatHem:s hemsida finns all information du behöver, för att bli kund, under knappen ”Varor” eller ”Matkasse” högst upp på sidan, beroende på om du vill beställa enskilda varor eller abonnera på en färdigpackad matkasse. Där finns också hundratals olika recept att inspireras av, och det är så smidigt utformat att om du blir sugen på att testa ett recept kan du beställa de varor som behövs med ett enda knapptryck. Du kan välja att abonnera på ett antal varor eller en hel matkasse, och du väljer dessutom själv hur ofta du vill ha dem. Varje, varannan eller var tredje vecka. MatHem är det smarta valet för alla typer av familjer.

Beställ matkasse hos MatHem – Klicka här!