Middagsfrid

Middagsfrid är familjeföretaget som har erbjudit hemleverans av färdigplanerade och packade matkassar med tillhörande recept i snart fem års tid. Middagsfrid är inte bara det första företaget att erbjuda denna tjänst utan också ett av de överlägset största, mest välkända och populära matkasseföretagen idag. Middagsfrid levererar färska råvaror och inspirerande recept till alla de största orterna i Sverige.

Klicka här för att se om Middagsfrid levererar där du bor!

När en av företagets grundare, Kicki Theander, bestämde sig för att starta Middagsfrid var det med drömmen och visionen att göra människors vardag och middagsbestyr både enklare och mer inspirerande. Att dessutom ta ett kliv bort från maträtter tillagade på halvfabrikat och istället enbart satsa på nyttiga råvaror av högsta kvalitet, helt utan tillsatser, var en självklarhet. De engagerade personerna bakom Middagsfrid är inte bara passionerade när det handlar om bra och nyttig mat utan har även ett minst lika brinnande intresse när det kommer till att värna om vår miljö. Att endast använda sig av obesprutade, ekologiska råvaror utan onödiga tillsatser har därför blivit lite av Middagsfrids signum. Som om det inte var tillräckligt att värna om både miljö och människors hälsa och välmående så fokuserar Middagsfrid även på att hjälpa dem som har det mindre gott ställt. Som kund hos Middagsfrid bidrar du till deras donation av matkassar och hjälper familjer som lever i fattigdom att får chansen att äta hälsosam och bra mat.

Eftersom olika personers vardag ser olika ut har Middagsfrid valt att göra flera olika typer av matkassar. En familj kanske väljer 5-dagarskassen som hjälper dem med en inspirerande, nyttig och god middag under alla veckans vardagskvällar, medan paret som även gillar att gå ut och äta ofta tycker att 3-dagarskassen passar dem bättre. Oavsett vilken av dessa kassar du väljer så finns det dessutom tilläggskassar för den som vill ha en ännu mer lyxig vecka att se fram emot. Med frukostkassen får du hem en riktigt lyxig frukost innehållandes alla de ingredienser och tillbehör man önskar att varje frukost kunde bestå av. Frukostkassen räcker för fyra personer i fem dagar. För de som hellre satsar på en extra smakrik fredag passar Fredagsmys-kassen perfekt. Här får ni hem delikatesser som ostar, kex, choklad och andra kvalitetsprodukter för både stora och små. Med Middagsfrids Bak-paket får du hem recept och råvaror som inspirerar och lär dig att baka himmelskt goda bröd till hela familjen. Eller varför inte köpa hem Fruktkassen för ett nyttigt och gott vardags-snacks hela veckan? Oavsett vilken kasse du väljer garanterar vi dig att du som kund hos Middagsfrid inte blir besviken.

Beställ Middagsfrid – Klicka här!