Netxtra

Från och med en andra Juli 2012 så levererar MatHem varorna till tidigare Netxtra kunder eftersom MatHem har köpt Netextra. Dina kunduppgifter och inköpslistor är överförda till MatHem för att övergången ska vara bra för tidigare Netxtrakunder.

Många fördelar med nya Netxtra

Du som tidigare varit kund hos Netxtra och inte hos MatHem kommer att märka en del förbättringar. MatHem erbjuder 15% lägre priser än du haft hos Netxtra. MatHem har ett bredare sortiment då de erbjuder 3000 fler artiklar än vad Netxtra gjort. MatHem har flexibel frakt från 39 kr med ett stort urval av leveransintervaller.

MatHem erbuder även matkassar för hemleverans. Här får du råvaror och recept hemlevererat. Du kan köpa 5 middagar för 4 personer eller 4 middagar för 3 personer. Den första kallas för familjematkassen och den andra Monica Ahlbergs matkasse. Du kan välja att beställa familjekassen med mat för alla veckans vardagar eller alternativet med bara 3 dagar. Det ger flexibilitet för om du till exempel känner för att laga några av dina egna favoriträtter eller laborera själv med matlagningen. Att recepten och råvarorna är gjorda för 4 personer kan vara bra även för hushåll med bara 2 personer. De extra två portionerna kan med fördel användas till lunch dagen efter vilket innebär att du spar in att gå ut och äta på lunchen. Det finns även bra flexibilitet för när du vill beställa matkassarna. Du kan välja att bestalla varje vecka eller varannan vecka. Ofta är det uppskattat att laga mat med sina egna recept eller helt andra recept så att det inte känns som att man alltid följer en receptbok blint. Fördelen med att ha matkasse är att du får inspiration och möjlighet att upptäcka många nya goda smaker.

De uppgifter som är överförda från MatHem från Netxtra är adress, telefonnummer och inköpslistor. Du har fått ett epost meddelande till den mailadress du hade registrerad hos Netxtra. Om du är osäker på vilken mail du har kan du kontakta MatHem på 020-15 10 10.

Handla hos MatHem – Klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *