Onlinepizza

onlinepizza

Beställ hämtmat med Onlinepizza

Onlinepizza grundades 2005 av några studenter som ville göra det enklare att beställa hämtmat. Sedan dess har företaget växt till att bli landets största förmedlingstjänst när det gäller matleveranser från olika restauranger och pizzerior. Hela 1 159 restauranger på 191 orter är idag anslutna till denna onlinetjänst, och antalet växer hela tiden.

Hur fungerar Onlinepizza?

Konceptet går till så att du först skriver in ditt postnummer på hemsidan för att få fram en lista över de restauranger som finns tillgängliga på din ort. Därefter kollar du igenom menyn och väljer ut de rätter som du vill få levererade. När du är klar så förmedlas dina val till restaurangen, som sedan återkommer till dig med en bekräftelse samt en uppskattning av hur lång tid leveransen kommer att ta. Du betalar antingen kontant till budet som levererar din mat, eller med kort på hemsidan. Detta är ett mycket enkelt sätt att snabbt beställa olika typer av hämtmat, och risken för missförstånd är minimal. Över 100 000 personer använder sig idag av Onlinepizza för att beställa mat.

Vilken typ av restauranger är anslutna till Onlinepizza?

Du kan idag välja på en mängd olika typer av mat. Från början var det främst pizzerior som var anslutna, men du har nu möjlighet att beställa thaimat, indisk mat, husmanskost, samt i princip all annan hämtmat som finns tillgänglig i just din stad. Onlinepizza är helt gratis att använda och det enda du behöver göra innan du kan lägga din beställning är att registrera dig på hemsidan.

Gör din egen pizza

En populär funktion på Onlinepizza är möjligheten att skapa sin egen pizza. Du matar in vilken typ av ingredienser du vill ha och får sedan upp en lista över de billigaste alternativen med det innehåll du valt. En annan funktion är så kallade stammisrabatter som innebär att du efter ett visst antal köp hos en restaurang får rabatt eller en hel måltid gratis.