Tasteline

Tasteline är företaget som, via sin hemsida Tasteline.com, i tio års tid har inspirerat och hjälpt människor till en mer hälsosam och varierad kost. Via hemsidan har hela Sveriges befolkning kunnat ta del av spännande recept och tips på råvaror samtidigt som Tasteline dessutom är experter på att ge sina läsare och besökare den rätta motivationen och kunskapen som ibland är nödvändig för att komma igång med nyttig och god kost i hushållet.

Köp första matkassen för 499 kr – Klicka här!

Eftersom kockarna och näringsterapeuterna bakom Tasteline vet precis hur negativt en stressig vardag kan påverka kosten har de nu valt att hjälpa till ytterligare. Tasteline har, på grund av det ökade intresset och den allt större efterfrågan av nyttig och inspirerande mat, valt att skapa en matkasse för att kunna möta sina kunders behov på en ny nivå. Tastelines Matkasse levereras redan till fler än 100 olika orter i Sverige och är på grund av det den matkassen som når ut till allra flest hushåll och orter runt om i landet.

Som kund hos Tastelines matkasse får ni varannan vecka hem en ny matkasse fylld av färska råvaror med tillhörande recept. Recepten är enkla och rätterna går relativt snabbt att tillaga. Kassens råvaror räcker till middag för fyra personer i fem dagar. För hushållen som består av två personer kommer maten alltså räcka även till lunchlåda till dagen efter, alternativt till middagar med vänner en eller ett par gånger i veckan. Tasteline lägger fokus på att fylla sina kassar med en varierad, men samtidigt balanserad, kost där alla nödvändliga vitaminer och mineraler ingår.

Alla maträtter provlagas innan de blir godkända att vara med i matkassens veckomeny. Detta görs dels för att inte riskera att onödigt mycket råvaror packas ner i kassen och sedan behöver slängas, och dels för att säkerhetsställa att recepten är utformade på helt rätt sätt för att få maten att smaka precis så gott som den är tänkt att göra.

Beställ Tastelines Matkasse – Klicka här!